Kids fotografie - Mark van den Burg

Kids fotografie


Ieder kind is uniek. Kinderen zijn zorgeloos, puur en onbevangen. Dit wil ik overbrengen in mijn foto's. Hoe mooi is het, om die enthousiaste spontane kinderlach te mogen fotograferen en vast te leggen voor een mooie blijvende herinnering?

Werkwijze

Voor


U kunt er voor kiezen om uw kind individueel te laten fotograferen. Maar samen op de foto met andere kindjes is natuurlijk ook mogelijk. Nadat we samen een geschikte datum hebben uitgezocht, bespreken we uw wensen en de mogelijkheden met elkaar door. De fotoshoot kan zowel aan huis of buiten plaatsvinden. In overleg zoeken we een geschikte buitenlocatie uit. 


Tijdens


Kinderen hebben meestal geen zin om te poseren en gaan veel liever spelen. Ik laat ze dan ook lekker hun gang gaan en zal ondertussen foto's maken. Hierdoor krijg je hele spontane; maar niet geforceerde plaatjes. Natuurlijk is poseren ook mogelijk. Ik heb de beschikking over een mobiele studio. Omdat kleine kinderen niet te sturen zijn tijdens een shoot, kijk ik niet naar de klok. We nemen rustig de tijd met elkaar, om tot een mooi resultaat te komen.


Na


Na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto's; welke ik na-bewerk. U ontvangt deze foto's digitaal in hoge kwaliteit, zodat u verder vrij bent in wat u met de foto's wilt doen.Powered by SmugMug Log In